Societat

Fracassa el cobrament a la tarda perquè cau el sistema

La principal novetat del sorteig de la grossa de Nadal d'aquest any va acabar sent un autèntic fracàs. Jocs i Apostes de l'Estat havia anunciat que ahir mateix, a partir de les sis de la tarda, és a dir, cinc hores després que s'acabés el sorteig, els números premiats ja es podrien cobrar. Doncs no va poder ser. A les administracions de loteria ni a les sis ni a les set tenien el programa informàtic per poder validar els números a punt.

A quarts de set de la tarda l'administració de loteria Valdés, a la Rambla de Barcelona, una de les més famoses, estava tancada. A la mateixa hora a dues administracions properes, la Ravell (número 51) i El Gato Negro (la 44), totes dues al carrer Pelai, van haver d'informar als clients que per “un error informàtic” era impossible fer els pagaments.

Un responsable de l'emblemàtica El Gato Negro, que havia contractat un vigilant de seguretat per evitar conflictes, va informar als clients que ja se'n podien anar i que fins avui al matí, com cada any, no es podria cobrar. Una trentena de persones –i la cua s'anava fent gran– es van resistir a deixar el seu lloc i es van esperar per si de cas el sistema s'arreglava. La majoria volien només cobrar reintegraments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.