Vallès Oriental

Vallromanes inclou la creació d’un centre de dia i casal d’avis al pressupost de 2015

El ple de Vallromanes debatrà dijous el pressupost municipal de 2015 que preveu destinar 481.000 euros a inversions. Bona part d’aquests recursos –215.000 euros– es dedicaran a la creació d’un centre de dia i casal per a la gent gran a l’edifici de l

Va ser la proposta guanyadora de la consulta ciutadana de l’octubre de 2014 per fixar l’ús d’aquest espai municipal.

La resta d’inversions són el projecte d’urbanització i reparcel·lació de Can Rabassa, la revisió i adequació del projecte d’urbanització de Can Corbera, la substitució de les canonades d’aigua del passeig Torre Tavernera i del carrer Alella per minimitzar les incidències relacionades amb els talls d’aigua, l’adequació de noves pistes de pàdel a la zona esportiva municipal i la instal·lació de noves antenes de TDT per solucionar els problemes de recepció del senyal al poble.

En total, el pressupost preveu uns ingressos i unes despeses pràcticament equilibrats de 3,5 milions. Hi haurà recursos per a quatre plans d’ocupació i per augmentar la plantilla de la policia de set a vuit efectius. També s’augmentaran les ajudes a les entitats.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia