Societat

Ciutadans arreplega més de 500 signatures demanant la línea directa de bus entre Silla i la Fe

El passat dissabte pel matí, l'agrupació local de Ciutadans Silla, va eixir al carrer per a donar a conèixer les seues propostes. Al voltant de 35 voluntaris de Ciutadans Silla i 8 de pobles veïns aproparen les propostes del partit d'Albert Rivera als veïns i veïnes de Silla, comptant amb la presència de Jose Enrique Aguar.

També s'arreplegaren més de 500 signatures demanant que el consistori trobe una solució a la necessitat del veïnat de la localitat, que té com a referència la Fe, davant la supressió de la parada del bus a l'hospital de la línea Silla-Valencia, un servei que necessiten els veïns i que des de l´ajuntament i la Conselleria es van comprometre. Des de Ciutadans Silla recolzem la iniciativa que ha sorgit des de l'associació cívica Som Silla i el grup de facebook “Cosas de Silla”.

Ciutadans ve reivindicant que es done una solució a aquest problema des del passat 17 de gener i té previst reunir-se amb els agents implicats per trobar una solució. Des de l'agrupació considerem que l'empresa no és la responsable ja que atén als seus interessos laborals i de serveis, i que ha de ser el propi ajuntament el que facilite les solucions.

A la carpa de ciutadans els veïns i veïnes de Silla també pogueren fer les seues aportacions per a la confecció del programa local de la formació d´Albert Rivera a Silla.

Des de Ciutadans Silla destaquen que “ hem tingut una bona acollida per part de la ciutadania i esperem créixer conforme ho estem fent per a millorar, amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes , la gestió municipal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia