Vallès Oriental

SUCCESSOS

Detingut un home acusat de robar a la ITV de Granollers i en una empresa de Lliçà de Vall

És un veí de l’Hospitalet de Llobregat, de 39 anys, acusat de 15 robatoris en empreses

Els Mossos han detingut un home de 39 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat acusat del robatori amb força a 15 empreses d’arreu de Catalunya. Entre els negocis assaltats, hi ha l’estació de la ITV de Granollers i una empresa de Lliçà de Vall.

Els Mossos han informat aquest dissabte de la detenció d’un home de 39 anys i veí de l’Hospitalet que està acusat de 15 robatoris amb força en empreses d’arreu de Catalunya. La detenció es va fer el 18 de març a partir d’una investigació que es va iniciar després de tenir coneixement de tres robatoris amb força en estacions de la ITV de les comarques de Girona (Blanes, Vilamalla i Palamós) que seguien el mateix patró.

Sempre actuaven de la mateixa manera: "sostreien un vehicle per desplaçar-se fins el lloc escollit" després "accedien a l’interior de l’estació de la ITV, fent un butró en una empresa propera, encastant el vehicle o forçant la porta, i un cop a dins s’emportaven la recaptació de la caixa forta o bé s’emportaven la caixa forta sencera", han explicat els Mossos. Eren robatoris ràpids, de tres a quatre minuts, i per tant, no els importava que sonés l’alarma, han explicat els Mossos.

La investigació ha permès relacionar al detingut amb robatoris a les estacions d’ITV de Sant Cugat del Vallès, Bellvei, Sant Joan Despí, Granollers i Vic, a més de les tres poblacions de Girona. També en empreses d’altres tipologies de Lloret de Mar, Lliçà de Vall, Vilamalla i Fornells de la Selva.

El detingut també està acusat de set de robatori de vehicle així com falsedat documental i pertinença a grup criminal. En total, se li imputen 24 fets delictius.

L’arrestat ha ingressat a presó i els Mossos treballen per detenir la resta de membres que formaven el grup.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia