L'Ajuntament confia que la plaça de toros sigui una alternativa real a la pluja per la Santa Tecla del 2010

La regidora de Festes de Tarragona, Sandra Coloma, va expressar ahir el desig que les obres de reforma de la plaça de toros estiguin enllestides l'any vinent per tal que aquest equipament esdevingui «una alternativa real» als dies de pluja durant les festes majors, en què, o se suspenen actes multitudinaris, com el del grup Mägo de Oz el dijous dia 17 per la falta d'encabir els milers de persones que tenien previst assistir-hi, o el lloc escollit no té prou capacitat, tal com va passar dimarts, al pavelló firal, amb M-Clan.

La plaça de toros pertany a la Diputació, i Coloma va afirmar: «Farem tots els tràmits per mirar que els espectacles de l'any que ve es puguin celebrar allí.» De cara a la Santa Tecla del 2010, en què les festes agafaran dos caps de setmana, Coloma es va comprometre a augmentar l'oferta musical.

La regidora en va parlar ahir durant el balanç de les festes, en què va negar que el dia de la processó del braç hi hagués desorganització en el moment en què tots els elements del seguici festiu van fer el ball per rebre la relíquia, al pla de la Seu: «Va ser un caos organitzat, i potser hi va haver aquesta sensació perquè per primer cop es va fer tot el recorregut i això va fer que la gent es despistés.»

Una festa multitudinària

Per la regidora, les festes han estat «més multitudinàries i més participatives que mai», i va posar èmfasi en el gran èxit del concert familiar d'Els Pets, que ha evidenciat «la creixent demanda d'actes orientats al públic familiar». Pel que fa a les xifres de participació –no van facilitar les de la baixada de l'àliga–, l'acte celebrat en un lloc concret que va aplegar més gent va ser la revetlla del dia 22 a la plaça de la Font, amb unes dotze mil persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’Hospital millora equipaments per al confort de pacients oncològics

BLANES

L’Auditori de Cap Roig acollirà dijous la jornada ’Turisme, Territori i Societat’

PALAFRUGELL
societat

Un incendi destapa una plantació de marihuana a la Baronia de Rialb

BARONIA DE RIALB
FIGUERES

Nova campanya per trobar pisos per a dones víctimes de violència masclista

FIGUERES
societat

Restableixen el trànsit de dues línies de Rodalies entre Lleida i les Borges Blanques

LLEIDA

El Consorci de les Gavarres demana regular urgentment l’accés al massís

MONELLS
enogastronomia

La ‘Nit dels Rosats’, aquest divendres al Palau de Pedralbes

Barcelona
gastronomia

La Sartoria Panatieri es manté en el podi com a segona millor pizzeria d’Europa

Barcelona
infraestructures

La paralització a rodalies tensa metro i busos

barcelona