MALGRAT DE MAR (Maresme)

35è Aplec de la Sardana

En reconeixement als malgratencs

La sessió del matí de la 35a edició de l'Aplec de la Sardana de Malgrat de Mar estarà dedicada íntegrament a veïns i veïnes del municipi. Seran disset sardanes de reconeixement a malgratencs com ara Pepito Mora, Jaume Creus o les dones de la junta de l'agrupació sardanista. A la tarda, s'interpretaran una vintena més de peces, entre les quals destaquen obres de Conrad Saló o M.S. Puigferrer i la sardana de l'any (Al mestre Puigferrer, de Josep Coll i Ferrando). L'Aplec de Malgrat, de Josep M. Tarridas, posarà fi a una vetllada amenitzada per les cobles Principal del Llobregat, Jovenívola de Sabadell, La Selvatana i La Principal de la Bisbal. La trobada sardanista, però, començarà dissabte amb la tradicional Revetlla de l'Aplec. Sota la direcció de Joan Lluís Moraleda i presentat per Josep Pigrau, la Jovenívola de Sabadell oferirà un concert de música per a cobla al Centre Cultural.

3 i 4 d'octubre. Lloc: Centre Cultural, a 2/4 de 10 del vespre (dia 3). Parc Francesc Macià, 3/4 de 10 del matí i 3/4 de 4 de la tarda (dia 4). Informació: 937 611 856 i 679 969 532.

Menú i autobusos

Hi haurà un servei d'autobusos fins al recinte de l'aplec i per 12 euros podreu recuperar forces amb un bon dinar: una amanida verda, 1/4 de pollastre, una botifarra i fesols del ganxet amb cansalada, a més de postres, aigua i vi. En cas de mal temps, l'aplec se celebrarà al pavelló municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.