Societat

Música i festa per a commemorar el 9 d'Octubre a Paiporta

Paiporta comença aquest dijous a la nit les celebracions del 9 d'Octubre amb el JoveRock 2015, un concert de música rock alternativa amb bandes locals. Les actuacions començaran a les 23.00 hores, i participaran els grups Los Q, Tonirito Leré y la Bona Band, i Mad Robot. L'entrada serà lliure, i el concert es portarà a terme al Carrer José Capuz, enfront de la Piscina Municipal.

El concert estava programat per al passat mes d'agost, durant les Festes Populars de Sant Roc, però la pluja va obligar a ajornar-lo. L'Ajuntament vol que aquest festival s'establisca com una cita fixa anual per a promocionar els grups locals.

El divendres 9 d'Octubre, hi haurà dos actes més per a commemoraraquesta Diada. D'una banda, a partir de les 19.30 hores, al mateix Carrer José Capuz es portarà a terme la Nit del Folklore Valencià, amb l'actuació del Grup de Danses El Forcat, de València, i la Colla El Palleter de dolçaines i tabals, de Paiporta.

L'acte que tancarà les celebracions del 9 d'Octubre a Paiporta serà un sopar de pa i porta al carrer, al costat dels escenaris, al que estan convidats totes les veïnes i veïns de la localitat. Les persones interessades s'han d'inscriure a l'oficina UNICA de l'Ajuntament de Paiporta fins a aquest dijous. Els participants entraran en el sorteig de diferents obsequis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia