Societat

Picasent esdevé ciutat amiga de la infància

Ha signat un conveni amb Unicef per a fomentar la participació infanti, donaràl suport a la creació de plans d'infància municipals, impulsarà polítiques en benefici dels menuts i promourà el treball en xarxa entre els membres de la iniciativa

Picassent vol ser «Ciutat Amiga de la Infància» i per això ha donat tots els passos necessaris per aconseguir adherir-se al programa CAI. Este programa pretén que els municipis que siguen ciutats amigues de la infància promoguen i impulsen l'aplicació de la Convenció sobre els Drets de l'Infant en l'àmbit local i també fomentar el treball en xarxa entre els diferents municipis que formen part de la iniciativa.

D'esta manera, les administracions i els governs han de desenvolupar i implementar estratègies per al benestar dels infants, defensar els seus drets, fomentar la seua participació i fer de les ciutats entorns més habitables, especialment per a este sector de la població.

Per això, l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la regidora d'Infància i Sanitat, Empar Campos, i la tècnica d'Educació de l'Ajuntament de Picassent, Xaro Bornay, s'han reunit recentment amb Marlene Perkins, responsable de polítiques d'Infància d'Unicef Comunitat Valenciana per conéixer de primera mà el contingut d'este programa i firmar este document d'adhesió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia