Acció Cultural atribueix les agressions ultres a la «cobertura política»

ACPV ha mostrat la seua solidaritat amb el treballador de la pàgina web valencianisme.com agredit per un grup ultra i ha remarcat en un comunicat que aquest fet torna a mostrar la impunitat amb què actuen els grupuscles violents al País Valencià «gràcies a la cobertura política» que els atorguen «les contínues agressions a la llengua i a la cultura per part del PP i de l'actual govern valencià», i «les declaracions incitadores a la violència», com els insults que va proferir el president de la Diputació de València contra el professorat.

ACPV ha exigit al PP respecte per la llengua pròpia dels valencians, i que posen fi a aquesta «política irracional i violenta», un canvi que, segons ACPV, hauria de començar acatant les 18 sentències del Tribunal Superior de Justícia valencià que reconeix la validesa del títol de Filologia Catalana.

ACPV ha reclamat a la Delegació de Govern i a les Forces de Seguretat de l'Estat que actuen en protecció de la integritat física de les persones i de les llibertats d'expressió i manifestació, i els ha exigit que es procedisca a la detenció immediata dels violents i a la desarticulació dels grups minoritaris que protagonitzen aquesta violència que, assegura, «són sobradament coneguts».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.