Societat

Torrent celebra la primera Sant Silvestre inclusiva

Els 1.965 participants aportaren queviures per al Punt d'Aliments de la vila

Torrent va celebrar ahir de vesprada la VII Sant Silvestre Ciutat de Torrent, la prova , qualificada com a inclusiva, ja que va comptar amb la participació de 1.965 persones de totes les edats que al costat de familiars i amics es van animar a participar en aquesta prova vestits amb curioses disfresses en la seua gran majoria.

Per primera vegada a Torrent les persones amb diversitat funcional psíquica i física van participar a la Sant Silvestre, amb l'objectiu que l'esport continue sent un element d'integració de tots els col·lectius a la ciutat. A més, l'atleta paralímpica, Ruth Aguilar, també va voler participar amb la resta de veïns i persones amb diversitat funcional en aquesta prova.

En el moment de retirar el dorsal, cada participant va realitzar una aportació solidària d'aliments no peribles destinats al Punt d'Aliments de Torrent.

En categoria masculina el guanyador va ser Nacho Jiménez mentre que en categoria femenina la més ràpida va ser Carla de Tena . Quant als participants amb diversitat funcional psíquica en categoria masculina, el primer lloc ho va aconseguir Sergio Mora, i en categoria femenina , Estela Benavent.

Organitzada a bulto

P. Rossell

Si d'alguna cosa es van queixar els participants en aquesta sant Silv estre torrentina, va ser d'una organització feta a la babalà des del primer instant.

Les inscripcions per internet es van tancar massa aviat i allà no s'informava que els participants havien de procurar un quilo d'aliments no peribles adreçats al banc d'aliments.

En la mateixa jornada, el nombre de participants va superar amb escreix les previsions realitzades i també s'hagué d'improvisar bastant.

Quan al traçat de la carrera,. s'ha de dir que la gran errada va estar en la primera corva del circuït on, vora 2000 persones, hagueren de passar per l'embut que es va produir entre la plaça Major i el carrer Sant Cristòfor.

Finalment, s'ha de subratllar que la samarreta que es van lliurar als participants, destiny a la primera llavada i són de molt baixa qualitat.

Mentre va haver profusió de policia local per a fer el seguiment de la prova, es va notar en falta major nombre de voluntaris per a cobrir les cantonades senyalitzades i durant el trajecte, no es va lliurar cap ampolla d'aigua als participants més que al remat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

infraestructures

El port demana canvis en les maniobres dels trens pel soroll que fan al Serrallo

Tarragona
EDUCACIÓ

Una seixantena de docents participen en la primera jornada de l’eduCAC

GIRONA
societat

Fins a un 15% de les normes aprovades a Barcelona des de mitjan segle XX estan “obsoletes”

Barcelona
successos

L’incendi de Tortosa, estabilitzat

Tortosa
societat

El Suprem rebutja convertir milers d’interins de llarga durada en fixes

barcelona
ciutat del vaticà

El papa es disculpa després de demanar vetar els homosexuals en els seminaris

barcelona
habitatge

Nous ajuts per a la construcció de pisos de lloguer social

barcelona

El nombre de vols sorollosos sobre la platja s’ha doblat el maig

Castelldefels
Medi ambient

Ecologistes denunciaran el Grup Griñó i la Generalitat per “traficar” amb residus

Lleida