Arranca la temporada de rutes sanes a Xàtiva

La ruta sana, promoguda per la regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Xàtiva, continua una nova temporada amb una bona acollida entre els ciutadans més joves de la vila. Aquesta iniciativa continuarà fent-se cada dimarts, dijous i dissabte entre octubre i juny, llevat dels dies festius.

Per a la regidora de l'àrea, Iolanda Sipan, aquesta iniciativa resulta força interessant perquè, a més de caminar per paratges del terme municipal de Xàtiva, es fa acompanyat d'alguna persona que explica els detalls del paisatge que es visita durant el trajecte. De fet, en la primera ruta realitzada aquest passat cap de setmana, es va fer l'itinerari de la Nevera i un taller de còctels saludables a base de begudes combinades amb fruites, hortalisses, plantes flairoses, espècies i altres productes beneficiosos per a la salut.

En properes setmanes hi haurà ruta saludable a diversos punts històrics, culturals i museístics del terme municipal de Xàtiva. No debades, la localitat és una ciutat monumental situada als peus del seu grandiós castell. Entre els monuments que paga la pena visitar, poden destacar-se la col·legiata, la font gòtica, l'Almodí, la cova Negra, el Bellveret i les ermites de Sant Josep i Sant Feliu, entre altres punts d'interés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.