Xàtiva viu durant aquest cap de setmana la Fira del tast

Aquest cap de setmana arriba a Xàtiva, la fira itinerant de gastronomia que recull productes autòctons de la comarca de la Costera i que porta com a lema principal «Et vas a xuplar els dits».

En aquesta ocasió col·laboren el Patronat de Turisme de la Diputació de València, l'Ajuntament de Xàtiva, la fundació de Promoció Alimentària Valenciana, la Federació Empresarial d'Hostaleria i el Centre d'Artesania.

La fira s'instal·la a l'Albereda de Jaume I de la capital de la comarca de la Costera i abraça des del 23 fins al 25 d'octubre, moment en que 30 expositors oferixen diversos productes dels sectors de l'alimentació, l'artesania i el turisme.

Aprofitant aquesta circumstància, Xàtiva promocionarà els seus monuments històrics i artístics, la seua cultura i gastronomia i oferirà activitats turístiques mitjançant visites gratuïtes al Castell i el Museu de l'Almodí. També hi haurà degustacions de les llepolies típiques de la vila com són l'arnadí i l'almoixavena, oferides per la pastisseria Boscà.

Igualment hi haurà un tast del típic arròs al forn de la Costera, que corre a càrrec del guanyador del VIII Concurs Nacional d'Arròs al Forn.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.