Societat

Normalitat a Alcanar en el primer correbou amb presència d'animalistes després de l'agressió a Mas de Barberans

Dues activistes d'AnimaNaturalis enregistren l'espectacle sense incidents

Els Mossos i la Policia Local han reforçat el dispositiu de seguretat

Cap incident en el primer correbou amb presència d'activistes defensores dels drets dels animals després de les agressions que es van produir en una plaça a Mas de Barberans fa dues setmanes.

Alcanar, al Montsià, ha celebrat les seves festes taurines aquest dissabte amb un reforç policial de Policia Local i Mossos d'Esquadra, amb antiavalots i agents de paisà. Les voluntàries d'AnimaNaturalis s'han situat en un espai habilitat per l'Ajuntament a la plaça per enregistrar de nou l'espectacle taurí, amb l'objectiu de fiscalitzar el seguiment del reglament d'aquest tipus d'activitats.

La portaveu de l'entitat, Aïda Gascón, espera que la presència policial “no sigui només cosa d'un dia”. En canvi, el president de la Comissió de Bous d'Alcanar, Juanjo Ulldemolins, veu el dispositiu “innecessari i desmesurat”.

L'alcalde del municipi, Alfons Montserrat, ha lamentat “la pressió” a la qual ha estat sotmesa la població, situada “a l'ull de l'huracà”, “perquè tot sortís impecable” aquest dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]