Xàtiva llança una campanya d'igualtat adreçada als més joves

La campanya estableix, com a objectiu principal, previndre la violència de gènere des del primer moment en què s'inicien les relacions de parella, en l'etapa de l'adolescència, amb la finalitat d'inculcar al joves valors d'igualtat i respecte per a una relació saludable.

La imatge que identifica aquesta campanya presentada a l'Ajuntament de Xàtiva per la regidora de la Dona Iolanda Sipan, ofereix un cos masculí i un altre de femení units per les mans i vestits amb pantalons vaquers i amb un missatge que ha sigut qualificat de clar i senzill pels publicistes.

La campanya comporta la difusió d'aquests cartells amb el missatge «Qui porta els pantalons? Ningú, els dos som iguals» i una acció directa als instituts de la vila consistent en l'entrega de díptics explicatius amb missatges de respecte, responsabilitat compartida, confiança i honestedat i el lliurament de fotografies de parelles realitzades a l'instant amb el cartell de la campanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.