Servei de càtering a mida a les escoles gironines

Serunión és una de les empreses que fa el servei d'àpats a molts menjadors escolars de les comarques gironines. És una empresa espanyola, filial del grup internacional Elior, el tercer grup de restauració col·lectiva d'Europa. Té una delegació dedicada a tot Catalunya, a través de la qual gestiona més de 35 centres escolars del Gironès, el Pla de l'Estany, el Ripollès, la Garrotxa i l'Alt i el Baix Empordà.

L'empresa serveix menús específics per als diferents tipus de comensals i dóna servei a escoles bressol, escoles de primària i instituts. Ofereix també menús especials per a alumnes que tenen restriccions alimentàries, com ara al·lèrgies o intoleràncies a algun tipus d'aliment.

L'empresa afirma que els seus menús es basen en la dieta mediterrània i respecten els hàbits alimentaris de cada població, i que compleixen els compromisos que prenen. També ofereixen alternatives per a alumnes immigrants amb hàbits alimentaris diferents.

L'empresa diferencia els menús que serveix als instituts dels que prepara per a escoles de primària. Aquesta variació està motivada bàsicament pel fet que els instituts només serveixen menjar tres dies a la setmana.

Això representa, segons l'empresa, que la varietat que es pot oferir en un menjador de cinc dies no és la mateixa que en un de tres dies a la setmana. Per això l'empresa intenta reforçar els menús dels instituts durant aquests tres dies amb més verdura, fruita i llegums, i argumenta que els estudiants normalment a casa seva no en menjaran tan sovint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses