Tortosa revisa tots els guals per evitar els aparcaments privats fraudulents

L'Ajuntament diu que hi ha situacions il·legals i que no és just que uns ciutadans paguin i altres no

La mesura que ha començat a aplicar l'Ajuntament tortosí no ha agradat alguns dels propietaris dels magatzems del raval de Sant Llàtzer que la policia local ja ha començat a visitar. Fa dies que els veïns estan rebent la visita dels agents, que els adverteixen que haurien de pagar un gual permanent si volen continuar tancant els cotxes als magatzems. «Ens diuen que no és obligat comprar un gual, però que ens poden multar per pujar amb el cotxe a la vorera, per entrar a casa», explica un propietari. El mateix veí es pregunta on haurà de deixar el cotxe, si al seu carrer està prohibit aparcar i si «no hi ha cap lloc material on poder fer-ho». «No em pensava que els guals permanents eren pel desgast de la vorera», ironitzava el propietari.

El regidor de Seguretat i Trànsit, Jordi Folqué, va confirmar que la policia local ja ha revisat els guals a l'avinguda Felip Pedrell i al carrer Llarg de Sant Vicent amb motiu de les obres de reforma dels dos carrers. «Abans de començar les obres, volíem saber davant de quins locals havíem de rebaixar les voreres per facilitar l'entrada als diversos pàrquings privats», va assenyalar. Així, Folqué va precisar que l'objectiu de l'Ajuntament és revisar tots els guals del municipi per evitar situacions «injustes». «Hi ha gent que s'està beneficiant d'una entrada al pàrquing que no tenen legalitzada, mentre el veí del costat paga 400 euros», va remarcar. A més, Folqué va afegir-hi que han detectat que també hi ha veïns que fa temps que no paguen el seu gual permanent; que es compren una placa de pàrquing en una ferreteria o que es limiten a escriure «Per favor, no aparqueu» a la porta del magatzem.

Obres al Llarg de Sant Vicent

g.m

Fa pocs dies s'han iniciat les obres de reurbanització del carrer Llarg de Sant Vicent, al barri de Ferreries. Així, per reduir les afectacions als veïns, als vianants i als conductors, l'Ajuntament divideix les obres en dues fases. La primera afectarà el tram comprès entre els carrers Abu Bakr i Mossèn Fabregat, d'una banda, i el tram entre l'avinguda Colom i la Rambla de Catalunya, de l'altra. En aquests dos trams, es preveu que les obres acabaran cap al mes de setembre, que és quan començarà la segona fase a la plaça Pius XII i en el tram comprès entre el carrer Mossèn Fabregat i la Rambla de Catalunya. Mentre durin aquestes actuacions els trams afectats quedaran tallats a la circulació de vehicles, i els vianants podran caminar pels passos que s'habilitin. A més, des de l'Ajuntament es garanteix l'accés als aparcaments i als carrers perpendiculars al carrer Llarg Sant Vicent, excepte als carrers Masdenverge, d'en Serra, Moragas i Barret i de l'Om.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses