Polígon a can Boada de Llagostera

A banda dels tres sectors industrials en desenvolupament, de gairebé 39 hectàrees, SUD-10, SUD-11 i SUD-12, a Llagostera es projecta un nou polígon, al sector de can Boada, terrenys propietat de l'Incasòl i la Societat Agrícola Mas Boada, que actuen com a copropietaris. De moment, l'Ajuntament ha signat i aprovat al ple un conveni amb els dos copropietaris i ara està en espera d'iniciar converses el mes vinent per decidir si es tira endavant el projecte industrial.

La proposta no té el suport dels grups de l'oposició, el PSC, ERC i ICV-EUiA, perquè consideren que el municipi ja té prou sòl industrial, mentre que l'equip de govern, CiU-I×LL, manté que ha de conèixer el projecte per prendre una decisió i valorar-la. Plataformes com ara Joves per la Terra o Salvem Llagostera també s'hi han manifestat en contra.

A través del conveni signat i aprovat pel govern el consistori es compromet a promoure la modificació del planejament que delimitarà l'àmbit del sector industrial de can Boada, requalificant els terrenys a sòl urbanitzable.

De moment, i encara que no s'ha fet oficial, amb data recent de febrer d'aquest any l'Incasòl va elaborar un estudi previ de planejament –reflectit en el gràfic–, que detalla la distribució del sector, d'una superfície de 57,8 hectàrees. D'aquest espai, calcula destinar 16,6 hectàrees a indústria d'aparador, 7,8 a indústria mixta i 1,9 al sector terciari comercial. A més, destina 4,6 hectàrees a serveis viaris, 4 a equipaments i 22,5 a espais lliures o zona verda.

El sector està situat a tocar de la carretera C-35 de Vidreres a la costa de l'Alou, i de la carretera de Tossa, C-253a.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Acaben les obres de substitució del col·lector a la riera d’Arbúcies

arbúcies
societat

Funcionaris de presons protesten per l’acord laboral amb quatre sindicats

Barcelona
societat

Activada l’alerta per pluges intenses a Barcelona i Tarragona

Barcelona

Nova iniciativa a la Garrotxa per garantir el relleu agrari

olot

Cristóban Colon i Carina Sild, honoris causa de la UdG

girona
societat

Condemnada una advocada per enganyar l’Associació d’Avis del Bon Pastor

Barcelona
Infraestructures i Serveis

La millora de la C-37 entre Valls i Pont d’Armentera, aquesta tardor

Valls
Infraestructures i serveis

Nou itinerari per a vianants i ciclistes entre Manresa i Santpedor

Manresa
SOCIETAT

Col·labora amb projectes a Sudan, Haití, el Marroc i Palestina

Terrassa