VILANOVA I LA GELTRÚ (Garraf)

Festa major

La «mulasseta» es fa gran

A Vilanova no en tenen una, ni dues, sinó que tenen tres mulasses! La grossa l'anomenen La Boja, la mitjana, La Presumida i a la petita n'hi diuen Cabreta. Aquesta mulassa petitona compleix vint-i-cinc anys i ho celebrarà amb una cercavila de bestiari infantil el dia 2 d'agost.

De fet, la Mulassa de Vilanova manté uns vincles especials amb la canalla, ja que és l'element festiu encarregat de recollir els xumets dels nadons que es comencen a fer-se grans. Aquest any, la cita serà el dia 2 d'agost, a la plaça dels Cotxes.

Per a la canalla

A més de convidar-los a assistir a totes les cercaviles, correfocs i altres esdeveniments populars, els pabordes han preparat alguns actes pensats especialment per a la canalla. El dia 30 s'ha organitzat una volada d'estels a la platja. L'endemà, el grup musical del Club Súper 3 oferirà Anem a veure món i el dia 2 d'agost, la companyia Vatua l'Olla representarà Pugeu al veler, un espectacle que inclou fi de festa amb escuma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.