Els restaurants de la Part Alta potencien la zona com a destinació gastronòmica

Vint-i-cinc restaurants situats a la Part Alta de Tarragona han decidit unir-se en una associació per lluitar plegats per la promoció de la gastronomia dins del nucli antic de la ciutat. La primera acció com a col·lectiu la faran diumenge, a la plaça de les Cols i als porxos del carrer Merceria, en el marc de les Festes de Santa Tecla, amb la presentació de 25 versions diferents de l'espineta amb cargolins, el plat típic de la festa major. Es preparan 2.500 tapes –cada restaurant elaborarà 100 racions–, a un preu de 2 euros cadascuna; més un euro per la beguda, ja sigui una cervesa Rosita o un vermut Yzaguirre, les dues marques col·laboradores amb el nou ens. Tot i que, de moment, l'associació té 25 membres, la intenció dels associats és que s'hi adhereixin més restaurants perquè la difusió i la promoció de la Part Alta com a destinació gastronòmica sigui més gran. El president, Quintín Quinsac, va subratllar que «no es tracta de cap associació elitista» i va deixar clar que no giraran l'esquena a la resta de la ciutat, ja que el que pretenen és que Tarragona recuperi el prestigi gastronòmic. L'associació, que neix en el context de la posada en marxa del pla integral de la Part Alta, dóna feina a 300 persones i poden arribar a donar menjar simultàniament a 2.000 comensals. Les activitats dels restauradors seran constants i, segons van explicar, per carnaval tornaran a fer-ne una de pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Renfe confirma que les alteracions a Rodalies continuaran aquest dilluns

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot