Servei de càtering a mida a les escoles gironines

Serunión és una de les empreses que fa el servei d'àpats a molts menjadors escolars de les comarques gironines. És una empresa espanyola, filial del grup internacional Elior, el tercer grup de restauració col·lectiva d'Europa. Té una delegació dedicada a tot Catalunya, a través de la qual gestiona més de 35 centres escolars del Gironès, el Pla de l'Estany, el Ripollès, la Garrotxa i l'Alt i el Baix Empordà.

L'empresa serveix menús específics per als diferents tipus de comensals i dóna servei a escoles bressol, escoles de primària i instituts. Ofereix també menús especials per a alumnes que tenen restriccions alimentàries, com ara al·lèrgies o intoleràncies a algun tipus d'aliment.

L'empresa afirma que els seus menús es basen en la dieta mediterrània i respecten els hàbits alimentaris de cada població, i que compleixen els compromisos que prenen. També ofereixen alternatives per a alumnes immigrants amb hàbits alimentaris diferents.

L'empresa diferencia els menús que serveix als instituts dels que prepara per a escoles de primària. Aquesta variació està motivada bàsicament pel fet que els instituts només serveixen menjar tres dies a la setmana.

Això representa, segons l'empresa, que la varietat que es pot oferir en un menjador de cinc dies no és la mateixa que en un de tres dies a la setmana. Per això l'empresa intenta reforçar els menús dels instituts durant aquests tres dies amb més verdura, fruita i llegums, i argumenta que els estudiants normalment a casa seva no en menjaran tan sovint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.