Administracions

L'Ajuntament de Xàtiva obre les portes als becaris

L'alcalde dóna la benvinguda als 45 joves que participen dins del programa “la Dipu et beca” i que faran pràctiques a les diverses àrees municipals

El saló de plenaris de l'ajuntament de Xàtiva, ha estat testimoni del pas dels 45 joves que participen dins del programa “La Dipu et beca” i que han de farcir les diverses seccions i departaments municipals en qualitat de practicants en formació.

Els joves romandran durant tot l'estiu, tutelats per personal de l'Ajuntament i rebran el vis i plau en acabar el període de pràctiques, després que hagen aprés el funcionament intern de l'administració local.

Aquesta mena de beques de la Diputació, a l'igual que passa amb altres localitats, pobles, viles i ciutats valencianes, permet els estudiants accedir al mercat laboral en aquesta època de crisi i, a més d'això, complementar la seua formació dins d'una institució pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.