Administracions

Compromís per Ròtova vol millorar el funcionament de Narranjas.com

El grup municipal dóna suport a la iniciativa però sol·licita més imaginació i esforç per dur-la avant

Al passat plenari d'octubre, Compromís per Ròtova va demanar els resultats de la iniciativa de Narranjas.com, la venda de taronges per internet que l'Ajuntament i el Consell Agrari van presentar per a la campanya de 2010.

En opinió del síndic portaveu del grup Compromís per Ròtova, la iniciativa no ha funcionat fins el moment i, és per això que aquesta formació política ha mostrat la seua preocupació.

Des de Compromís “no cal ni dir que recolzem la iniciativa però considerem que cal posar-li més imaginació en la difusió, en el missatge i pensar en el mercat a qui ens dirigim”.

Compromís considera molt interessant la iniciativa i anima a implicar més els llauradors del municipi i buscar maneres originals d'arribar a la gent. D'altra banda, “es poden buscar acords amb cooperatives o recolzar-se en joves emprenedors aturats, seleccionats mitjançant un procés públic, per tal de posar més mans a la faena”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.