Administracions

Es demana al consorci de residus la informació que nega el govern local de Ròtova

Es busca una solució per als consistoris que no han adaptat l'ordenança fiscal a la nova taxa

Davant l'obstinada negativa del govern local de Ròtova d'oferir informació als grups polítics de l'oposició, el regidor i portaveu de Compromís, Jordi Puig, ha demanat pel conveni que s'ha de signar entre el consorci i l'Ajuntament, davant el plenari del Consorci. El president es va comprometre a fer arribar el conveni, que ja ha passat per junta de govern d'aquest ens supramunicipal i va explicar que, en qualsevol cas, no s'han donat les condicions que demanava l'Ajuntament de Ròtova.

Mentre que s'estan parlant de terminis molt propers per posar en funcionament la planta de transferència, encara no s'han contestat les al·legacions de les veïnes i veïns a la llicència ambiental del projecte. I qui ha de contestar les al·legacions és l'Ajuntament mateix.

El regidor també ha demanat per la nova aplicació de la taxa del fem. Els ajuntaments havien d'haver canviat l'ordenança fiscal abans del 31 de desembre de 2011, per descomptar el cost de les tasques que realitzarà el consorci a partir de l'1 de juliol i no incórrer en el supòsit de doble imposició i molts ajuntaments no ho han fet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.