Administracions

El becaris de la “Dipu” han començat les pràctiques a Picassent

Un total de 31 becaris s'acostaran al món laboral molt a prop de casa

Al mes de juliol s'ha iniciat el programa “La Dipu te beca” a l'Ajuntament de Picassent. D'acord amb el perfil dels candidats i les necessitats de cada departament, un total de 31 becaris s'acostaran al món laboral molt a prop de casa. Són joves del poble de 18 anys o més, estudiants universitaris i de Cicles Formatius que realitzaran pràctiques als diferents departaments i àrees de l'Ajuntament durant els mesos de juliol i agost.

El període de duració de la beca començà el dia 1 de juliol i finalitzarà el 31 d'agost, sent la duració màxima de dos mesos. La dotació econòmica de cadascuna de les beques és de 500 euros bruts mensuals.

Ahir al matí, l'alcadessa de Picassent, Conxa García, els va rebre al seu despatx junt al regidor de Cultura, Jaume Sobrevela, la regidora d'Ocupació, Lola Albert, i el regidor de Benestar Social, Carles Silla. Tots quatre els han animat a aprendre i disfrutar amb aquesta nova experiència laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia