ERC abandona el govern de Santa Coloma de Cervelló i deixa el PSC en minoria

ERC ha deixat sol i en minoria el PSC el govern de Santa Coloma de Cervelló, després que ahir va anunciar que abandona el pacte amb els socialistes per «la manca de voluntat de diàleg». L'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló té 13 regidors, i després dels resultats de les eleccions del 2007 es van aliar PSC, amb quatre edils, i ERC, amb tres. Les alcaldies se les van repartir la republicana Maria Dolors Pueyo i la socialista Marta Martínez. El juny passat, un cop es van complir els dos anys, Pueyo va passar el relleu a Martínez. Segons denuncien els republicans, «en aquests pocs mesos que Martínez és alcaldessa s'ha arribat a extrems tan absurds com prohibir l'assistència del nostre grup a les reunions de planejament urbanístic i a prendre decisions unipersonals sobre assumptes importants que afecten el futur del municipi».

Pueyo va assegurar ahir que la decisió d'abandonar el govern ha estat motivada per «la manca de voluntat de diàleg i pel fet de veure com dia a dia s'estronca un projecte en comú que venia avalat per la voluntat de la ciutadania». ERC, doncs, passa ara a l'oposició, i Pueyo assegura que el partit treballarà «per fer de Santa Coloma un municipi que afronti els reptes de futur amb les infraestructures i els equipaments necessaris». Aquest diari va intentar ahir, sense èxit, posar-se en contacte amb representants de l'actual govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.