Xàtiva presenta el projecte «aquaval» d'estalvi hídric

L'alcalde de la localitat i el secretari autonòmic de relacions amb l'Estat i la Unió Europea han estat els encarregats de presentar públicament un projecte liderat per l'Ajuntament de Xàtiva i que va estar aprovat per la Comissió Europea en el marc de la segona convocatòria de propostes del programa «Life+», tendent a la protecció del medi ambient mitjançant una gestió sostenible dels recursos hídrics disponibles, a més de minimitzar el consum elèctric i les emissions de gasos a l'atmosfera.

Aquest programa ha estat acollit per la Unió Europea com a mostra de suport a les polítiques d'estalvi hídric que han d'encetar-se al País Valencià amb objecte de aturar el procés de desertificació d'algunes comarques que s'hi troben actualment en aquest procés.

Per poder fer-li el seguiment als programes que han estat aprovats per la Unió Europea, s'hi crea un grup de treball sobre eficiència en la gestió de l'aigua dins el qual han d'integrar-se actors públics i privats que hagen d'aplicar noves tecnologies per a la reutilització intel·ligent de l'aigua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.