Medi ambient

L'Olleria pensa activitats per al Dia de l'arbre

L'activitat central està pensada per a reforestar la contrada de El Salido

El dia central serà el diumenge 20 de febrer, on al llarg del matí i fins a migdia es realitzarà una actuació de reforestació al Salido, una zona molt estimada per la població, que s'ha vist afectada per diversos incendis en els últims anys.

Les persones que s'acosten a plantar arbres tindran a la seua disposició pins, roures, carrasques i fleixos. A més tindran l'oportunitat de comprovar com avancen les obres de l'edifici del Salido, que la regidoria de Medi Ambient està habilitant com alberg.

Així mateix el diumenge 20 per la vesprada es projectarà a les 20 hores al Teatre Cinema Goya el documental El hombre que plantaba árboles, basat en el famós llibre de Jean Giono del mateix nom.

Les activitats organitzades en motiu de Dia de l'Arbre van començar diumenge passat amb la programació de l'obra de teatre Kraft a càrrec de la Companyia Bambalina Teatre Practicable, en la que els protagonistes eren els arbres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.