Medi ambient

Els socialistes de Calp diuen que l'alcalde no complix

Han replegat signatures de diferents col·lectius en oposició a la desaparició dels tarongers del carrer Gabriel Miró i voltants

Les obres que es porten a terme a l'avinguda Gabriel Miró d'aquesta localitat de la comarca de la Marina, amenacen, segons els socialistes calpins, amb portar-se per davant els tarongers existents.

L'alcalde es va comprometre públicament a respectar els tarongers o a trasplantar-los a un altre lloc dela ciutat, però s'observa que a causa de les obres, s'arranquen d'arrel i fa pensar que no seran trasplantats.

Davant aquesta mesura considerada com a una arbitrarietat, els socialistes calpins asseguren que s'està enganyant a la gent, per la qual cosa demanen que s'ature la tala indiscriminada i que s'hi reposen en acabant les obres. També s'oposen ala seua substitució per plataners, per considerar que són de fulla caduca, produeixen al·lèrgies i embruten més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.