Medi ambient

Compromís per Ròtova pregunta pels incendis

Demana a la Conselleria que explique els mitjans materials i humans invertits en la seua reversió

A més, d'aquestes sol·licituds fetes davant la Conselleria de Medi Ambient, des de Compromís han criticat que el PP de Ròtova convoque uns cursets, abans que el mateix l'Ajuntament, dintre d'un pla d'actuació sobre les àrees afectades per l'incendi.

Aquestes sol·licitud davant al conselleria, han estat realitzades després de tenir lloc una reunió de treball de l'Ajuntament amb la directora general de medi ambient, Mª Angeles Centeno. Des de Compromís per Ròtova, preguntem a quins mitjans s'ha compromés la Conselleria corresponent i quin pressupost hi ha assignat.

Segons sembla, després d'una reunió de l'ajuntament amb el centre excursionista, forestals, tècnic de l'ajuntament, policia local, tècnics de la conselleria, gent interessada del poble i la directora general de medi ambient, s'ha arribat al disseny d'un pla d'actuació sobre les àrees afectades per l'incendi.

Fet aquest pla, Compromís per Ròtova anima la ciutadania a participar en els cursets i en les tasques que es coordinen per recuperar la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.