Medi ambient

Puçol neteja en un sol dia sis abocadors incontrolats

Dos camions i una tretroescarvadora s'encarreguen de fer fora aquests punts negres per al medi ambient

Sis abocadors incontrolats de certa dimensió, han estat eliminats de distintes zones del terme municipal de Puçol a iniciativa de la regidoria de medi ambient i amb el suport de la brigada municipal i una empresa contractada per tal de recollir i traslladar els materials existents.

De tots els punts negres sanejats, el de certa dimensió ha estat l'abocador del Camí Marqueret que uneix el polígon industrial Mas del Bombo amb el camí Llíria. De fet, per fer la neteja total han fet falta quatre banyeres de dos camions.

L'operació de recollida i transport a la planta de reciclatge de Nàquera dels sis abocadors existents al terme municipal, origina una despesa de 1.500 euros per a les arques municipals.

La raó per la qual s'ha pres la decisió de fer la neteja dels abocadors no és altra que la preservació del medi ambient i per tal d'eradicar uns focus de ratolins i animalons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia