Infraestructures

Sant Jaume estrenarà port fluvial a finals de novembre

Sant Jaume d'Enveja (Montsià) era un dels pocs municipis de la vora del riu Ebre sense port fluvial. Però, si es compleixen els terminis, a partir de novembre el municipi disposarà d'un nou embarcador, a tocar del pont de lo Passador. “L'objectiu és sumar un actiu més en els àmbits econòmic i social que pugui dinamitzar el port i el territori”, va assenyalar ahir l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, Joan Castor Gonell, que va acompanyar el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, durant una visita a les obres. “Permetrà donar força a la instal·lació i potenciar els esports nàutics perquè sigui un pol d'atracció turística”, va assegurar Gómez.

La inversió és de 85.000 euros i el consistori gestionarà i promocionarà l'embarcador, un dels quatre que gestiona Ports de la Generalitat al riu Ebre, gràcies al conveni signat.

Les obres s'han iniciat amb la construcció del nou moll i la remodelació de la línia d'atracada. Després, s'ha d'adequar la rampa d'avarada dels vaixells, i la superfície de terra s'ha de pavimentar i senyalitzar.

L'actuació també ha de donar continuïtat al carril bici del passeig fluvial de Sant Jaume.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]