Sant Llorenç inaugura el pavelló nou i substitueix l'antiga pista poliesportiva

Sant Llorenç Savall, que es troba en plena celebració del seu mil·lenari, va viure diumenge un dels actes centrals del programa previst. El municipi va estrenar oficialment el seu pavelló, que substitueix l'antiga pista poliesportiva coberta que hi havia al mateix indret. Aquesta era una de les reivindicacions més velles que tenien els habitants del poble, i ha estat possible gràcies a la col·laboració econòmica de tres administracions diferents: la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament.

El pavelló és doble poliesportiu, amb una zona de joc i de grades per a 250 persones. També disposa de dos mòduls de vestidors per equips, vestidors d'àrbitres, farmaciola i serveis públics adaptats. La calefacció i l'aigua calenta s'obtenen amb una caldera de biomassa. El cost total de les obres és d'uns 1.650.000 euros i està previst que durant els propers anys s'executi una segona fase que inclourà la construcció de dos mòduls més de vestidors, amb una superfície de 243,80 m², i un import de licitació de 274.235,77 euros.

El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, va presidir la inauguració del pavelló, en què va felicitar Sant Llorenç perquè «mil anys només s'expliquen per l'esforç col·lectiu que fa un poble per ser i voler continuar sent». I va dir que «l'esport encomana valors indispensables com ara la superació, la tenacitat i el treball en equip».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.