Xàtiva disposarà en breu d'un alberg juvenil a la Casa del Cigroner

El director de Joventut de la Generalitat Valenciana i el regidor d'aquesta mateixa àrea de l'Ajuntament de Xàtiva, han visitat les obres de rehabilitació de la casa del Cigroner. Una rehabilitació que s'hi realitza per tal de convertir-la en un alberg juvenil.

És aquesta, una de les 17 obres i actuacions previstes per la Generalitat Valenciana per a desenvolupar dins de l'anunciat Pla Confiança de l'Administració Autonòmica Valenciana.

La rehabilitació de la Casa del Cigroner com a alberg juvenil, té un pressupost total de més d'un milió d'euros i dotarà Xàtiva d'una instal·lació demanada pel jovent i els turistes visitants de la vila.

La Casa va pertànyer al cavaller Mosén Jaume de Sant Ramon i els seus fills, síndics de la ciutat i poetes. Posteriorment fou transformada i va desaparèixer l'escut i la van gestionar la família Hostench. Actualment, el que s'hi rehabilita és una construcció del segle XVIII. Actualment és un edifici municipal que consta de planta baixa, planta noble i andana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.