Infraestructures

Albal ha començat a construir el centre de dia per a majors

La construcció del Centre de Dia d'Albal ha començat a la urbanització de Santa Anna, prop del futur Bosc Mediterrani de 32.000metres quadrats, entre l'ermita i el poliesportiu municipal. Les obres per a la realització del projecte redactat per l'Ajuntament han sigut adjudicades per la Conselleria de Benestar Social i seran finançades a través del Pla Confiança, amb una inversió de més d'un milió i mig d0euros, i hauran d'estar acabades en un termini de 14 mesos.

El Centre de Dia, que es construirà en una parcel·la propietat de l'Ajuntament amb una superfície de 1.549 metres quadrats, comptarà amb unes 60 places i sala de rehabilitació, gimnàs, consultes mèdiques i menjador, entre altres serveis, destinats a atendre les necessitats de les persones majors dependents de la població.

L'edifici constarà de planta baixa i pis superior, a què es podrà accedir per mitjà d'ascensor. Este centre comptarà a més amb atenció social i psicòleg, sala de cures, lavabos geriàtrics, guarda-roba i una sala d'estar amb terrassa exterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.