Infraestructures

El carrer Bisbe Huix d'Eivissa, tancat al trànsit durant deu dies per renovar el clavegueram

Els treballs continuaran al carrer Roman Ferrer i, posteriorment, al passeig de ses Pitiüses

En total, la inversió és de 382.341 euros

A partir d'avui i almenys durant dues setmanes no es podrà circular pel cèntric carrer del Bisbe Huix d'Eivissa. El trànsit per aquest carrer s'ha tallat perquè s'han iniciat obres de millora de la xarxa de sanejament d'aigües, per modernitzar les infraestructures de la ciutat i el servei que reben els vesins dels carrers d'aquesta zona.

Els treballs estan inclosos dins d'un projecte més ampli finançat a través del Plan E del govern estatal i que té com a objectiu la millora de les infraestructures hidràuliques de la zona de ses Figueretes i Platja d'en Bossa. Quan s'acabin les obres del carrer Bisbe Huix, els treballs es traslladaran al carrer de Carlos Roman Ferrer i, posteriorment, al passeig de ses Pitiüses (passeig marítim de ses Figueretes).

Les obres tenen un pressupost d'adjudicació de 382.341 euros i han estat adjudicades a l'empresa Naves y Construcciones (NYC).

L'actuació a ses Figueretes i a Platja d'en Bossa té un doble objectiu: eliminar els abocaments que es produeixen a la platja de ses Figueretes a través del passeig de ses Pitiüses i millorar la conducció del clavegueram al carrer de Carlos Román Ferrer, que està deteriorada i causa greus problemes durant les èpoques de més càrrega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.