Infraestructures

Xàtiva millora els camins rurals amb més de mig milió d'euros

La subvenció procedeix de la Diputació de València i el Pla Confiança de la Generalitat

La Diputació de València, la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació i el Pla Confiança, són els que han fet possible que Xàtiva reba més mig milió d'euros, per tal de condicionar i millorar 13 camins rurals que suposen una longitud de més de huit quilòmetres.

Aquestes obres de millora, començaran a finals del mes de novembre i està previst que s'hi finalitzen en 30 dies. L'actuació preveu la millora estable dels esmentats camins, mitjançant un ferm rígid i flexible, segons les partides, així com l'inclusió de senyalització i drenatge.

Per poder fer les obres, s'han prioritzat les vies de major densitat de trànsit i les partides que tenen major producció agrària i, per tant, major freqüència de pas, com és el cas de la partida de Bixquert.

Camins implicats

E.C.

Cami Senda Pantano, Tres pins, Terrafor, Pont Sec, Font Gandul, Hospital, Senda Múrcia, Belluset, Bixquert, Derivació Betlem Corral Matu Quadrat, Sant Antoni, Derivació camí la Granja i Camí Llenyer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.