Infraestructures

Sixto exigeix la immediata inversió a la línia Xàtiva-Alcoi

EUPV demanarà en el Congrés dels Diputats un pla de reindustrialització per a les comarques centrals

El diputat d'Esquerra Unida-Els Verds al Congrés, Ricard Sixto, ha visitat en dies anteriors la comarca de l'Alcoià on ha reivindicat de nou les millores en la línia Xàtiva-Alcoi reclamades en les esmenes que ha presentat Esquerra Unida als Pressupostos Generals de l'Estat. Sixto, qui ha estat acompanyat pel regidor d'EUPV a Alcoi, Paco Agulló i pel coordinador local de la formació d'esquerres, Diego Fernández, ha anunciat també que presentarà iniciatives parlamentàries per a que es pose en marxa un pla de reindustrialització a les comarques centrals, «vital per a que, entre molts altres aspectes, lluitar contra les indecents xifres d'atur que estem vivint».

El parlamentari ha reivindicat la necessitat urgent que es millore la connexió de rodalies al País Valencià, i en concret, la línia Xàtiva Alcoi. Esquerra Unida ha presentat més de 800 esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat, i dins d'aquestes moltes estan orientades a la inversió en infraestructures i obres públiques. En el cas de les comarques centrals, «hem exigit el ferrocarril Xàtiva-Alcoi, que es realitze la dotació pertinent, i que PP i PSOE deixen d'omplir-se la boca i fer falses promeses en campanya electoral que després passen a l'oblit», subratlla Sixto. L'esmena contempla 6 milions d'euros per a la millora de la línia i 5'4 milions per a l'explotació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.