Infraestructures

Paiporta adequa les escoles públiques per al nou curs

Obres menors han estat les protagonistes de l'estiu als centres educatius d'aquesta localitat de l'Horta

L'Ajuntament de Paiporta, ultima els detalls de l'adequació de les escoles públiques d'aquest municipi, amb mires a l'inici del curs 2012-2013 el proper mes de setembre.

D'aquesta manera, els centres públics Ausiàs March i Lluís Vives, es troben a punt perquè les classes comencen amb total normalitat, mentre continuen obres i reformes al Jaume I, Rosa Serrano i l'Horta.

De fet, aquest darrer centre educatiu, ha estat millorat amb la construcció d'una rampa d'accés a l'aulari d'infantil, amb la qual cosa es facilita l'entrada i sortida del més menuts i de les persones amb mobilitat reduïda.

El conjunt de les obres que es porten a terme als centre educatius de Paiporta, procuren reparar els desperfectes produïts durant el curs passat en les instal·lacions de les escoles i d'introduir millores de caràcter estructural.

Rosa Serrano, res de res

Pere Rossell

Per una rampa d'accés que han arreglat, ara fan anunci amb bombo i plateret, que han fet obres a les escoles paiportines, quan el que s'hauria de tenir en compte, per damunt de qualsevol altra consideració, és la necessitat de rescatar l'escola pública Rosa Serrano de contenidors i aules prefabricades que configuren el decorat d'aquest centre més d'un lustre.

Segurament, l'alcalde i el regidor del ram anunciaran en el proper plenari, que tot just al dia següent, tenen una reunió amb l'honorable consellera per avançar en aquest terreny, però ja ningú no es creu el que diuen aquests dos personatges que sempre s'emparen en la majoria obtinguda, per fer callar les veus de l'associació d e mares i pares i dels polítics de l'oposició.

No direm que aquestes obres menors dutes a terme en les escoles públiques paiportines no havien de fer-se. No senyor i moltes gràcies. Però s'ha de reivindicar una vegada més —i van mil i una— la construcció de l'escola pública Rosa Serrano. Fa la impressió que a l'alcalde Ibor no li fa molt de pes el nom d'aquesta escola o alguna cosa semblant, perquè ja no ens ho expliquem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.