Infraestructures

Foment amplia l'N-260 a Gerri de la Sal

Adjudica per 2,14 milions les obres d'eixamplament de la calçada al centre urbà

El Ministeri de Foment ha adjudicat les obres d'eixamplament i millora del tram de l'N-260 que transcorre per Gerri de la Sal (Pallars Sobirà). Aquesta actuació, que comportarà una inversió de 2,14 milions d'euros, suposarà una millora per a la seguretat vial tant per a vehicles com per a vianants. L'amplada de la via és ara de 5,50 metres i dificulta l'encreuament de dos vehicles i encara més si són camions. Per això, el projecte preveu ampliar la calçada fins a arribar als sis metres d'amplada en un tram de 450 metres de carretera, al bell mig del poble i, a més, construir les voreres per a vianants. El trànsit per aquest punt és d'uns 3.500 vehicles al dia.

Foment va iniciar el juny del 2011 les obres de la variant de Gerri de la Sal amb una inversió prevista de 46 milions d'euros. El novembre del 2013, el ministeri va renunciar a l'obra per motius pressupostaris i va substituir la variant per una millora de la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia