Infraestructures

L'alcaldessa de Picassent revindica davant FGV millores del servei

Conxa García va posar sobre la taula d'Ángel García els problemes que arrossega Picassent: la freqüència horària, la zona tarifària i adequació i millora del traçat ferroviari

En una recent reunió mantinguda per l'alcaldessa d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, Conxa García, va posar sobre la taula del nou gerent de l'empresa de ferrocarrils d ela Generalitat, els problemes que arrossega Picassent: la freqüència horària, la zona tarifària i adequació i millora del traçat ferroviari.

La primera edil va plantejar al director de FGV qüestions que afecten als més de 300.000 viatgers que anualment empren la línea 1 que passa per Picassent i pels seus baixadors. La freqüència de pas, el canvi de zona tarifària, reivindicacions totes elles realitzades a anteriors gerents de FGV, es tornaren a posar damunt la taula de García de la Bandera, el qual va indicar als representants municipals “que s'estudiaran les necessitats que té Picassent per l'any vinent”, indicaren des de FGV.

Per la seua banda, Conxa García va manifestar el seu desig que s'escolten per fi les reivindicacions municipals. De fet, García va proposar la possibilitat d'incloure l'estació de Picassent en la zona tarifària B de Metrovalencia.

La reunió també va servir per a plantejar la necessitat de realitzar diferents accions de manteniment en l'estació i a l'entorn de les vies de Metrovalencia al seu pas pel municipi. Estes intervencions, segons ha explicat el director gerent de FGV, s'inclouran en els treballs de manteniment previst per l'empresa en el conjunt de la xarxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia