Serveis

L'Eliana posa en marxa la seua Carpeta Ciutadana

S'ha presentat a l'Eliana, el Portal Ciutadà, una eina administrativa que permetrà els veïns de la localitat realitzar a través d'Internet tràmits i gestions com el pagament de taxes, l'obtenció de certificats d'empadronament i llicències; o la consulta d'expedients municipals, entre altres coses.

Amb aquest nou servei públic, que estarà disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, el consistori pretén acostar-se a les noves necessitats dels seus veïns, acurtar els temps de resposta administrativa, detectar i eliminar la càrrega burocràtica innecessària i crear nous canals de comunicació amb els ciutadans.

La Carpeta Ciutadana forma part de la iniciativa «L'Eliana digital» que ha contemplat, a més de la posada en funcionament d'aquest servei, la modernització de la pàgina web municipal i el servei de cartografia i instal·lacions. «L'Eliana digital», cofinançat pel ministeri d'Administracions Públiques en un 50%, ha suposat una inversió de 150.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.