Serveis

El Taxi-bus d'Albal supera els 3.000 usuaris en un any

El servei municipal de Taxi-bus, que es dedica principalment al trasllat porta a porta de persones majors i amb mobilitat reduïda al centre de salut, ha superat els 3.000 usuaris durant el passat any, el que suposa una mitjana de 250 al mes.

Les persones que desitgen utilitzar aquest servei, telefonen, preferiblement un dia abans, per a sol·licitar el trasllat en el Taxi-bus, que funciona de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. També es poden dirigir al departament de Serveis Socials, en el Centre Polivalent. D'esta manera, les persones majors i amb mobilitat reduïda poden acudir còmodament al centre de salut, a consultes mèdiques, infermeria o rehabilitació.

El Taxi-bus urbà compta a més amb una sèrie de parades fixes al llarg del seu recorregut per la població, en les quals els usuaris poden sol·licitar al conductor la pujada al vehicle o la baixada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.