Serveis

Denuncia que pateix pudors per un mal ús dels contenidors, a Banyoles

Un veí del carrer Tarragona afirma que fa tres anys que reclama una solució a l'Ajuntament

El govern local anuncia un pla de xoc per solucionar-ho

El mal ús dels contenidors d'un sector del barri de la Farga de Banyoles és des de fa tres anys un maldecap per al veí que els té més a prop. En concret, el del número 25 del carrer Tarragona de la capital del Pla de l'Estany. Rogeli Rossell ha denunciat públicament després de provar-ho repetidament a l'Ajuntament que alguns veïns deixen les bosses de deixalles a fora dels contenidors, cosa que provoca pudors que ell ha de patir. El problema s'accentua a l'època estiuenca per la calor.

Rossell lamenta, a més, que les respostes que ha rebut del govern local, quan n'ha rebut, siguin només en el sentit que no poden posar multes a ningú si no enxampen la persona que deixa les bosses de deixalles a fora dels contenidors. Finalment, ha recordat que va demanar sense èxit permís als Mossos per instal·lar una càmera per esbrinar qui o quins eren els responsables de les pudors. “Un policia local a qui vaig advertir sobre una persona que llençava les deixalles on no toca em va respondre que ja sabia com calia fer les coses bé i, quan va marxar, les va llençar on no tocava”, ha indicat.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Bosch, ha anunciat un pla de xoc per reforçar la recollida de deixalles i evitar problemes com els que denuncia el veí del carrer Tarragona. Segons ell, han detectat diversos punts de contenidors de la ciutat on es produeix el mateix problema i volen solucionar-lo ràpidament. Bosch ha lamentat l'incivisme de les persones que duen les deixalles als contenidors fora de les hores nocturnes, que és quan pertoca, i més a l'estiu. Això provoca una acumulació excessiva de deixalles.

LA FRASE

Jo pago els meus impostos i només rebo allargues de l'Ajuntament de Banyoles
Rogeli Rossell
veí afectat per les pudors dels contenidors

LA XIFRA

3
anys
fa que el veí afectat per les pudors reclama una solució a l'Ajuntament, sense èxit de moment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia