Urbanisme

Albal renova l'asfalt de dihuit carrers del poble

L'Ajuntament d'Albal ha iniciat durant el mes d'agost la renovació de l'asfaltat en dihuit carrers de l'àmbit urbà del municipi. Els treballs, que van començar el passat 2 d'agost, consistiran en la demolició del paviment actual i el seu posterior asfaltat en trams parcials o totals dels carrers afectats.

Les obres afectaran alguns dels carrers principals de la població, i els treballs de renovació de l'asfalt seran duts a terme una empresa especialitzada i compta amb un pressupost total de 120.000 euros.

Amb aquesta actuació, la municipalitat albalenca, posa en valor tots i cadascun dels carrers que va a escometre i millora l'estat del firme en la seua totalitat.

Els dihuit

Carrer Sant Carles, carrer Pintor Sorolla, carrer sant Vicent , carrer l'Hort, carrer Mossén Eusebio Gimeno, carrer Andrés Arbiol, carrer Senyera, carrer Ciclista Ernesto Codina, carrer Torrent ; carrer Hernández Lázaro (entre avinguda Pare Carlos Ferris i Carrer Mossén Eusebio Gimeno i entre carrer Torrent i carrer Senyera); carrer Dr Fleming (entre avinguda Pare Carlos Ferris i carrer Torrent); carrer Lauria Carrer Colón (entre carrer Sant Pere i carrer Mossén Eusebio Gimeno); carrer Cooperativa (entre carrer Santa Anna i carrer 9 d'Octubre); carrer Sant Blai; cami de la Foia i Travessia Cami de la Foia; avinguda Pare Carlos Ferris (front avinguda Corts Valencianes).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.