Urbanisme

Figuerola del Camp rebrà un crèdit de 72.000 euros per fer obres al municipi

L'Ajuntament de Figuerola del Camp (Alt Camp) rebrà un crèdit de prop de 72.000 euros que destinarà a finançar obres que realitzarà al municipi.

Diputació de Tarragona ha signat una operació de crèdit amb l'Ajuntament de Figuerola del Camp i Catalunya Caixa per a la realització de diverses obres municipals. La institució intercomarcal subvencionarà els interessos que generi el préstec concedit a aquesta població de l'Alt Camp.

L'Ajuntament de Figuerola del Camp rebrà un total de 71.993 euros, que destinarà a la pavimentació de diferents carrers i camins del municipi, a àrees de lleure i parcs infantils, a la senyalització de diferents equipaments municipals i a actuacions de millora al cementiri, entre altres actuacions. El document de l'operació de crèdit va ser signat pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l'alcalde de Figuerola del Camp, Marcel Segarra, i un representant de l'entitat financera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.