Urbanisme

Burjassot i Alboraia, junts per a tractar la mobilitat de l'àrea metropolitana de València

Es farà un balanç sobre aquesta àrea durant els darrers cinquanta anys de planficació urbanística

El pròxim dijous 27 de febrer, els ajuntaments de Burjassot i d'Alboraia i l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa han organitzat la jornada “Infraestructures per a la mobilitat, l'Àrea metropolitana de València”.

La jornada, que tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alboraia d'11 a 18 hores, es distribuirà en tres sessions on es tractarà la mobilitat a l'àrea metropolitana, el balanç de la planificació durant els darrers cinquanta anys i els processos de participació en la planificació urbana en un entorn metropolità.

Ja per la vesprada, a les 19 hores, els alcaldes de Burjassot, Jordi Sebastià i Talavera, i d'Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, intervindran en una taula rodona oberta al públic que versarà sobre els principals reptes per a la mobilitat des de la perspectiva del nord de l'àrea metropolitana de València.

Els acompanyarà Vicent Torres, Professor d'Urbanisme de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de València, i Carles Onsurbe, president del Cercle Euram València de l'Institut Ignasi Villalonga d'Economia i Empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia