EU portarà al Congrés la ILP que promou ACPV perquè TV3 es veja a tot el país

La coordinadora i diputada autonòmica d'EUPV, Marga Sanz, ha expressat el suport «total » a ACPV per la sentència del TSJ valencià que autoritza el Consell a tancar el senyal de TV3 de la serra Perenxisa i ha comunicat que Esquerra Unida portarà al Congrés dels Diputats l'exigència que TV3 es veja a tot el País Valencià.

Sanz ha reiterat que continuaran impulsant la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que promou ACPV —signada pels dirigents de la formació d'esquerres, incloent-hi el coordinador general d'IU, Cayo Lara— i que la duran «allà on faça falta» perquè es complisca l'acord de reciprocitat que existeix entre les dues generalitats, la de Catalunya i la del País Valencià, que actualment ja està permetent que Canal 9 es veja a Catalunya.

L'objectiu de la ILP és que una llei estatal protegisca la llibertat d'emissió i recepció de les televisions autonòmiques arreu de l'Estat. Els seus promotors necessiten reunir 500.000 firmes abans del 24 de març de 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.