Ple de personalitats en la presentació de Cruyff com a seleccionador

Maragall, Benach i Pruna van ser presents a l'acte

Laporta i Sánchez Llibre van representar el Barça i l'Espanyol

Pasqual Maragall
EXPRESIDENT DE CATALUNYA
«És la persona idònia per a aquest càrrec. Com a intel·ligència futbolística és el número u»
Anna Pruna
SECRETÀRIA GENERAL DE L'ESPORT
«Si hi ha una persona que pot ajudar aquest projecte col·lectiu i establir ponts amb estaments internacionals, és ell»
Joan Laporta
PRESIDENT DEL FC BARCELONA
«El fet que tinguem un seleccionador com Johan Cruyff, que és un home que, a part de la filosofia futbolística que compartim, té un gran carisma i projecció mundial, ajuda que la selecció catalana sigui més reconeguda i es projecti internacionalment amb molta força. Ara bé, el reconeixement oficial és competència dels polítics»
Pere Gratacòs
EXSELECCIONADOR
«Amb més ressò mediàtic, més gent et coneix. El fet que hi sigui ell, que és un mite, en la selecció, potser fa que canviïn d'opinió les persones que han de decidir»
Jaume Llauradó
FUNDADOR DE LA PLATAFORMA PRO SELECCIONS
«Tenir algú que ha pogut entrenar el Milan o el Chelsea ha de ser un orgull. No cal buscar els tres peus al gat perquè no parli català»

Tot el futbol català i també personalitats destacades del món de la política van ser presents en l'acte de presentació de Johan Cruyff com a seleccionador català. Començant pel president del Parlament, Ernest Benach; l'expresident del país, Pasqual Maragall; la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, i qui ho va ser, Josep Maldonado. També el president de la UFEC, David Moner, i el fundador de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Jaume Llauradó. A les primeres fileres de la sala d'actes del Palau de Congressos també hi eren l'expresident de la Federació, Jordi Roche; els dos últims seleccionadors, Pere Gratacòs i Àngel Alonso, i els presidents del Barça i l'Espanyol, Joan Laporta i Dani Sánchez Llibre. El primer va anar acompanyat per bona part de la seva directiva (Alfons Godall, Jacint Borràs, Xavier Bagués), el director general, Joan Oliver, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain. Per part de l'Espanyol, també hi eren els consellers Germán de la Cruz i Josep Maria Borrell; el directiu responsable del futbol de base, Antonio Morales, i el jugador Iván de la Peña. També hi havia representants de molts dels clubs de futbol de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.