El lector escriu

La ineficàcia de Correus

Abans era corrent lloar l'habilitat dels carters per trobar els destinataris de les cartes encara que les adreces no fossin del tot correctes i, a vegades, simplement indicatives.

Recordo personalment el cas d'un amic a qui va arribar una carta en la qual el destinatari estava identificat com a “ingeniero mexicano que vive en Pozuelo de Alarcón, Madrid”. La va rebre, i ho vam comentar admirant l'interès i la traça del carter que va aconseguir trobar l'adreça correcta.

Ara m'ha passat absolutament al contrari. M'han tornat una carta amb la indicació “Desconegut” que havia adreçat a una important empresa de Móra d'Ebre que té les oficines en una cantonada del carrer principal, amb un rètol gran i visible que l'identifica. En el sobre, per error, vaig posar a l'adreça el número 56 en lloc del 54. O sigui, la casa del costat. El servei de Correus de Móra i el carter del barri no han estat capaços de superar el lleu error de la meva carta i han posat clarament de manifest la seva desídia i ineficàcia.

Molta tecnologia, molta informàtica, i al final és la bona o la mala voluntat d'una persona, el que pot decidir fer bé o malament les coses.

Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.