El TSJ autoritza el tancament del repetidor de TV3 que dóna cobertura a València

La instal·lació d'ACPV també cobreix l'Horta i part del Camp de Morvedre, Camp de Túria, Foia de Buyol i les Riberes

La Secció 5a de la Sala del Contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha comunicat a ACPV la seua sentència 272 / 09 en base a la qual autoritza el Govern valencià a precintar el reemissor de TV que l'entitat té a Perenxisa, al terme municipal de Xiva. Aquesta instal·lació fa arribar el senyal de TV3 en TDT a la ciutat de València, la comarca de l'Horta i part de les comarques del Camp de Morvedre, Camp de Túria, Foia de Bunyol i Ribera Alta i Baixa, és a dir, a uns 1.300.000 habitants.

Aquesta sentència és la resolució d'un recurs d'apel·lació que va interposar la Generalitat contra la inicial negativa judicial a autoritzar el tancament del repetidor, i autoritza l'entrada del Consell al centre emissor en base al suport en principi a «l'execució d'un acte emanat d'una autoritat pública». És a dir, el TSJ ha aplicat el principi de presumpció de legalitat de les actuacions de les administracions públiques, autoritzant per tant l'execució d'una disposició administrativa sense entrar al fons de la qüestió, i entenent que aquest fons en tot cas s'ha de dirimir en un recurs específic i a banda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.